Kovinska britvica // različne barve

24,90

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email

24,90

Vrni se k tradicionalnemu britju brez plastike, brij se s stilom!

 

Kovinska britvica zagotavlja učinkovito britje tako moškim kot ženskam. Britvica je v celoti kovinska in namenjena dooooolgoooootrajni uporabi.

 

Kaj je v škatli?
1 britvica
1 rezilo
1 digitalni uporabniški priročnik, do katerega dostopaš prek QR kode.

 

Britvica ima varovalo in je (preverjeno!) primerna tudi za začetnice in začetnike.

Počisti

Večina izmed nas se brije in uporablja britvice, na žalost pa s tem vsako leto ustvarimo kup odpadkov iz plastičnih britvic in nadomestnih rezil. Nadomestna rezila ni mogoče reciklirati, saj je kovina vgrajena v plastiko, s tem pa še dodatno obremenjujemo okolje.

 

Tradicionalne britvice so učinkovita zamenjava za britje brez plastike. Te britvice so bile množično uporabljane pred proizvodnjo britvic za enkratno uporabo. Za njihovo uporabo potrebujemo rezilo iz nerjavečega jekla, ki ga enostavno lahko recikliramo.

Britvica zagotavlja učinkovito britje tako moškim kot ženskam in je odličen ter preprost korak k zmanjševanju odpadkov v domu.

 

Britvica ima narebren ročaj za varen oprijem in je odlična za britje tako obraza kot telesa.

Pogosta vprašanja

Britje z britvico z enim rezilom je prav tako učinkovito kot britje z britvicami, ki imajo več rezil. Da dosežeš popolno britje, potrebuješ le eno ostro rezilo in ne, na primer, petih. Večje število rezil pomeni več trenja, ki še bolj draži kožo, prav tako pa veča možnosti za izpuščaje in vraščene dlake.

Ta britvica je idealna za začetnike! Zasnovana je za enostavno uporabo, saj je zaprti del britvice je manj agresiven kot če bi ga naredili odprtega. Britje se razlikuje od britvice za enkratno uporabo, zato je priložen dostop do popolnega in ilustriranega spletnega uporabniškega priročnika.

Pogostost menjave je odvisna od pogostosti britja in tudi vrste las ali dlak. Porabo rezil težko ocenimo, med uporabniki se lahko razlikuje od nekaj tednov do mesecev. Rezila so cenovno zelo dostopna, nakup je možen tudi pri nas v Reciklarnici. Na voljo imaš nakup enega zavitka, v katerem je 5 rezil ali nakup celotne škatle.

Moje izkušnje s to britvico so odlične! Premagala sem začetno strahospoštovanje in sem navdušena nad njo. V štartu sem imela najslabši možni scenarij v mislih (malo da ne Tarantinov film), obnesla pa se je bolje kot marsikatera prej.

Kam z embalažo?

Papirnata/ kartonasta embalaža (odvrže se v zabojnik za papir).

Kam z izdelkom po koncu uporabe?

V reciklažo!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinska britvica // različne barve”