Zgodbe iz Nikine Prijazne vasi

25,00

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on email

25,00

Zgodbe iz Nikine Prijazne vasi je super luštna knjigica, ki bralcu približa svet živalskih bitij, ki so jih ljudje dobrega srca rešili krute usode.

 

Knjiga je napisana s pisavo, prilagojeno bralcem z disleksijo.

 

Ves izkupiček od prodaje gre za delovanje in razvijanje Nikine Prijazne vasi.

“Nobeno živo bitje ne preživi v večni temi in tesno zaprtem prostoru. Če še tako lepo in močno rastlino postavimo v prostor brez svetlobe, začnejo njeni listi hitro veneti.”

 

Zgodbe iz Nikine Prijazne vasi je super luštna knjiga, napisana z ljubeznijo do vseh živih bitij. V njej se bralcu razkrivajo resnične zgodbe živali, ki so jih ljudje rešili iz težkih življenjskih razmer in krute usode.

 

Knjiga je pozitivna, napisana je tako, da kljub začetni žalostni zgodbi teh rešenih živali, bralec uživa v njenem razpletu. Ob branju se nas dotakne razmišljanje živali in njihovi medsebojni dialogi. Zgodbe nas približajo tem čudovitim bitjem, hkrati pa nas učijo, kako jih živali in sprejeti. Konec zgodb je srečen kot je srečno tudi življenje rešenih živali.

 

Vsi, ki so sodelovali v nastajanju te knjige, so se odrekli honorarjem v korist živali. Nastala je z dobrim namenom, da se izkupiček prodaje nameni za zavedno dom rešenih živali v Nikini Prijazni vasi. Od tod se bo širil njihov glas, ki bo pomagal reševati življenja drugim živalim, da bodo živele v miru, svobodne in srečne, kot zdaj živijo te živali iz zgodb v naši in sedaj tudi vaši knjigi.

 

Knjiga je napisana s pisavo, prilagojeno bralcem z disleksijo.

 

Ves izkupiček od prodaje gre za delovanje in razvijanje Nikine Prijazne vasi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zgodbe iz Nikine Prijazne vasi”