Pošiljanje in vračilo

Pošiljanje

Brezplačna dostava po Sloveniji pri naročilih nad 50 €.
Dostava v Sloveniji: 1–2 delovna dneva. Poštnina je 3,90 €, BREZPLAČNA POŠTNINA za nakupe nad 50 €. Pri plačilu ob prevzemu zaračunamo dodatne stroške, ki so vidni pred oddajo naročila.
Dostava drugod: po ceniku dostavne službe.

Možen je tudi osebni prevzem v trgovinici Reciklarnica v Kamniku. V tem primeru stroškov prevzema ni.

Izdaja računa
Reciklarnica po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v .pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Vračila in zamenjave

V Reciklarnici razumemo, da se kdaj lahko pripeti, da želite vrniti izdelek. Če do tega pride, vas prosimo, da nas o tem obvestite v 14 dneh od prejema izdelka. Ko odobrimo vrnitev izdelka, mora biti izdelek odposlan v roku najkasneje 14 dni od tega datuma na naslov Reciklarnica, Šutna 27, 1240 Kamnik. V nasprotnem primeru vračilo ne bo sprejeto.

Prosimo, da nas vedno obvestite pred vračilom izdelka, sicer bo vračilo najverjetneje zavrnjeno.

POGOJI:
– Ko pošiljate svoj izdelek nazaj, priložite tudi kopijo računa, osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo.
– Ko pošiljate svoj izdelek nazaj, morate pridobiti potrdilo o oddaji pošiljke. Nismo odgovorni za izgubljene ali poškodovane izdelke med pošiljanjem.
– Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
– Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.
– Pošiljatelj nosi odgovornost za ustrezno pakiranje vračila. Izdelki, ki so vrnjeni poškodovani zaradi neustrezne embalaže ne bodo povrnjeni.
– Personalizirani ali po meri narejeni izdelki niso vračljivi, razen če so ob prejetju poškodovani ali v okvari.
– Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.
– Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode.
– Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.